Support

CTS Managed Printing

Is het binnen jouw bedrijf lastig om een allesomvattende printoplossing te vinden? Wil je al je medewerkers de mogelijkheid te geven om op een centrale manier te printen? Hiervoor bieden wij CTS Managed Printing aan, een complete oplossing voor al je printbehoeften. Onze dienst zorgt ervoor dat je printomgeving efficiënt, veilig en probleemloos functioneert. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Security support

Ondersteuning voor eindgebruikers

Printproblemen kunnen een bron van frustratie zijn voor je medewerkers. Bij CTS IT bieden we uitgebreide ondersteuning aan eindgebruikers in het geval van afdrukproblemen. Onze deskundige supportteams staan klaar om snel en effectief hulp te bieden, zodat eventuele verstoringen minimaal blijven en je medewerkers productief kunnen blijven werken.

Proactieve bewaking en beheer

Proactieve bewaking en beheer

Onze proactieve aanpak zorgt ervoor dat je printserver oplossing continu wordt bewaakt en beheerd. Dit betekent dat we mogelijke problemen detecteren en oplossen voordat ze de werking van je printomgeving kunnen beïnvloeden. Door regelmatige updates en onderhoudswerkzaamheden te verrichten, zorgen we ervoor dat je printomgeving altijd optimaal functioneert.

Security Awareness voor bedrijven

Beveiligd afdrukken met ‘follow-me’ functionaliteit

Veiligheid is een topprioriteit bij CTS IT. Met de ‘follow-me’ functionaliteit bieden we een beveiligde afdrukoplossing waarbij printopdrachten pas worden gestart wanneer de gebruiker dit handmatig bevestigt. Dit kan eenvoudig via de app, door de printopdracht handmatig te starten, of door de QR-code sticker op de printer te scannen. Deze extra laag in de beveiliging zorgt ervoor dat gevoelige documenten alleen door de juiste personen worden afgedrukt. 

Integratie met Microsoft 365 en Azure AD

Integratie met Microsoft 365 en Azure AD

Om het printen nog eenvoudiger en efficiënter te maken, integreren we onze printoplossingen naadloos met Microsoft 365 en Azure AD. Dit betekent dat gebruikers vanuit hetzelfde account kunnen afdrukken, zonder extra inloggegevens of complicaties. Deze integratie zorgt voor een gestroomlijnde ervaring en verhoogt de productiviteit binnen je organisatie. 

“Bij Tesqua is onze slogan "verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk". Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen.”
Maarten Stuivenberg

Directeur - Tesqua Health & Sports Centre

Altijd up-to-date met CTS IT

Bij CTS IT zorgen we ervoor dat je printomgeving altijd up-to-date is met de nieuwste technologieën en beveiligingsmaatregelen. Onze proactieve bewaking en beheer garanderen dat je printomgeving altijd optimaal presteert en beschermd is tegen mogelijke bedreigingen. 

Bij CTS IT bieden we een complete oplossing voor je printbehoeften met CTS Managed Printing. Onze dienstverlening omvat alles van gebruikersondersteuning tot proactief beheer en beveiligde afdrukfunctionaliteiten. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe CTS Managed Printing je organisatie kan helpen om efficiënter en veiliger te werken. Samen zorgen we voor een printomgeving die perfect aansluit op jouw bedrijfsbehoeften. 

Jurgen CTS IT

Start een traject samen met Jurgen

j.rouwhorst@cts-it.nl
06-36515193
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT