Support

Cloud Back-up

Het is erg belangrijk om je data veilig en toegankelijk te houden. Onze cloud back-up diensten bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het beveiligen van je bedrijfsgegevens. Met onze uitgebreide service kun je erop vertrouwen dat je data altijd beschermd is en dat herstelprocedures soepel en snel verlopen. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Bewaking van back-up taken

Bewaking van back-up taken

Onze cloud back-up service omvat continue bewaking van alle back-up taken. Dit betekent dat we real-time monitoren of alle back-up processen correct worden uitgevoerd. Bij een mislukte back-up taak ondernemen we binnen 8 werkuren actie om het probleem op te lossen en de back-up opnieuw uit te voeren. Hierdoor minimaliseren we de kans op dataverlies en zorgen we voor maximale beschikbaarheid van je gegevens.

Managed Endpoint Detection & Response bij CTS IT!

Patchmanagement

Het beheerteam van CTS IT zorgt voor adequaat patchmanagement. We beoordelen zorgvuldig welke updates moeten worden doorgevoerd om de werking en beveiliging van je back-up systemen te optimaliseren. Dit proactieve beheer helpt ons om potentiële problemen te voorkomen en de veiligheid van je data te waarborgen. 

Team CTS IT

Aanvragen voor herstel van bestanden en objecten

Mocht je specifieke bestanden of objecten, zoals een mailbox, een los bericht of een bestand, willen terugzetten, dan kun je dit eenvoudig aanvragen via onze Servicedesk. Ons team staat klaar om je snel en efficiënt te helpen bij het herstellen van je data.

Back-up en bescherming bedrijfsdata Microsoft 365

Actueel back-up plan

We werken met een actueel back-up plan dat we delen met onze opdrachtgevers. Dit plan bevat gedetailleerde informatie over de scope, de Recovery Point Objective (RPO) en de Recovery Time Objective (RTO). Deze parameters geven aan hoe vaak back-ups worden gemaakt en hoe snel je data hersteld kan worden in geval van een incident.

Restoretests

Restoretests

Bij CTS IT voeren we zowel beperkte als volledige restoretests uit om de betrouwbaarheid van onze back-up diensten te garanderen. Tijdens preventief serverbeheer testen we regelmatig de restore van enkele bestanden, zowel vanuit de on-site als off-site back-up. Minstens één keer per jaar voeren we een volledige restoretest uit, waarbij we onder andere de server, individuele bestanden, Active Directory objecten, SQL-databases en Exchange databases terugzetten en testen. Deze tests worden gedocumenteerd en geëvalueerd om te zorgen dat de herstelprocedures effectief zijn. 

voordelen van Power BI

Periodiek afstemmen van RPO en RTO

We stemmen periodiek de te behalen RPO en RTO tijden af met onze opdrachtgevers, gebaseerd op de resultaten van de restoretests. Dit zorgt ervoor dat de back-up strategie altijd aansluit op de specifieke behoeften en eisen van je organisatie.

Licentiebeheer en advies

Licentiebeheer en advies

CTS IT biedt ook licentiebeheer en advies omtrent Veeam en online back-up opslag. Ons team helpt je bij het kiezen van de juiste licenties en opslagoplossingen, zodat je altijd beschikt over een efficiënte en kosteneffectieve back-up oplossing.

“Uiteindelijk is de belangrijkste vraag: heb je vertrouwen in deze IT-partij? Dat is absoluut het geval.”
Michaël Willemsen

Manager Finance & IT - All Dent

Lees het verhaal van All Dent

Starten met Cloud back-up?

Bij CTS IT zorgen we ervoor dat je data altijd veilig en toegankelijk is. Onze cloud back-up diensten bieden een complete en betrouwbare oplossing voor al je back-up behoeften. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het beschermen van je bedrijfsgegevens en het waarborgen van continuïteit. Samen zorgen we voor een zorgeloze en veilige IT-omgeving.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT

Start een traject samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V