Support

Azure Cloud PC

Flexibiliteit en veiligheid zijn erg belangrijk voor een moderne werkplek. Met Azure Cloud PC bieden wij een geavanceerde oplossing die je medewerkers in staat stelt om altijd en overal toegang te hebben tot hun desktop en applicaties, rechtstreeks vanuit de cloud. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Azure Cloud PC voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op! 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Azure Cloud PC

Wat is Azure Cloud PC?

Azure Cloud PC is een virtuele desktopoplossing die draait op de krachtige infrastructuur van Microsoft Azure. Het biedt je team de mogelijkheid om vanaf elke locatie te werken, terwijl ze toegang hebben tot een veilige en volledig functionele Windows-omgeving. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent. Azure Cloud PC zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot de tools en gegevens die je nodig hebt. 

Apps & Data voor bedrijven

Voordelen van Azure Cloud PC

Flexibiliteit en toegankelijkheid:

Met Azure Cloud PC kunnen je medewerkers eenvoudig inloggen op hun virtuele desktop vanaf elk apparaat met internettoegang. Dit biedt de flexibiliteit om te werken waar en wanneer ze willen, zonder in te leveren op productiviteit.

Veiligheid en compliance:

Veiligheid is een topprioriteit bij CTS IT. Azure Cloud PC biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals multi-factor authenticatie en integratie met Azure Active Directory. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot je bedrijfsgegevens, waardoor de veiligheid en compliance worden gegarandeerd.

Voordelen van Azure Cloud PC

Schaalbaarheid en kostenbeheersing

Azure Cloud PC is een schaalbare oplossing die met je bedrijf meegroeit. Je kunt eenvoudig virtuele desktops toevoegen of verwijderen op basis van je behoeften. Bovendien betaal je alleen voor wat je gebruikt, wat helpt om de kosten te beheersen en voorspelbaar te maken. 

Azure Cloud PC beheer

Eenvoudig beheer en ondersteuning

CTS IT biedt uitgebreide ondersteuning en beheer voor je Azure Cloud PC-omgeving. Ons team van experts zorgt voor de implementatie, monitoring en onderhoud van je virtuele desktops, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten. 

CTS Managed Passwordmanager

Integratie met Microsoft 365 en andere oplossingen

Azure Cloud PC integreert naadloos met Microsoft 365 en andere cloudoplossingen zoals Workspace 365 en identiteitsbeheer. Dit zorgt voor een consistente en efficiënte werkervaring waarin je alle productiviteitstools binnen handbereik hebt. Samenwerken, documenten delen en communiceren met je team was nog nooit zo eenvoudig. 

Wouter-Balk-Bim-Creators
“Bij CTS IT begrijpen ze wat je nodig hebt. We zijn geen nummer maar we hebben een relatie. CTS IT is integer en biedt een proactieve “service as a service”.”
Wouter Balk

Directeur - BIM Creators

Lees het verhaal van BIM Creators

Proactieve beveiliging en back-up 

Met CTS IT’s focus op veiligheid bieden we proactieve monitoring en beheer van je Azure Cloud PC-omgeving. Daarnaast zorgen onze cloud back-up diensten ervoor dat je data altijd veilig en toegankelijk is, zelfs in geval van een incident. We zorgen ervoor dat je altijd beschermd bent tegen dataverlies en dat je snel kunt herstellen wanneer dat nodig is. 

Bij CTS IT zorgen we ervoor dat je werkplek altijd up-to-date, veilig en gebruiksvriendelijk is. Met Azure Cloud PC creëren we een flexibele, schaalbare en toekomstbestendige werkomgeving die perfect aansluit op jouw bedrijfsbehoeften. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Azure Cloud PC jouw organisatie kan ondersteunen en verbeteren. 

Arjan v Loon CTS IT

Start een traject samen met Arjan

a.van.loon@cts-it.nl
0318-742426
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT