Support

Apparaatbeheer

Apparaatbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de moderne digitale veiligheid. Het draait niet alleen om de bescherming van data en gebruikers, maar ook om de beveiliging van de apparaten zelf. Bij CTS IT nemen wij apparaatbeheer compleet voor onze rekening. Wij geven je persoonlijk advies, ondersteuning en monitoring. Op deze manier blijven alle apparaten binnen jouw bedrijf altijd veilig! 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Security Awareness voor bedrijven

Belang van procesmonitoring voor apparaatveiligheid

Op een apparaat draaien talloze processen die ervoor zorgen dat je software en systemen soepel werken. Deze processen zijn essentieel voor een goede gebruikerservaring, maar vormen ook een potentieel risico. Hackers kunnen slimme technieken gebruiken om deze processen te misbruiken en toegang te krijgen tot je systemen. Met onze Endpoint Detection en Response (EDR) technologie monitoren we continu alle processen op je apparaten. Zodra we een afwijkend of verdacht proces detecteren, wordt dit onmiddellijk geblokkeerd om mogelijke bedreigingen te neutraliseren. 

veilige server infrastructuur

Ondersteuning op afstand

Onze beheerorganisatie kent de systemen door en door en kan eenvoudig op afstand ondersteuning bieden via een beveiligde verbinding. Dit betekent dat problemen snel en efficiënt opgelost kunnen worden zonder dat er een technicus fysiek aanwezig hoeft te zijn. Deze aanpak zorgt voor minimale onderbrekingen in je werkproces. 

Proactieve bewaking en beheer

Proactieve bewaking en beheer

Bij CTS IT zorgen we voor proactieve bewaking en beheer van je werkplekken. Dit houdt in dat we continu je systemen monitoren en onderhouden om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven functioneren. Eventuele problemen worden vaak al opgelost voordat ze impact hebben op je dagelijkse werkzaamheden. 

Microsoft 365 bescherming voor bedrijven

Activeren en doorontwikkeling ‘baseline’

We helpen je bij het activeren en door ontwikkelen van je ‘baseline’, de basisconfiguratie van je IT-omgeving. Dit zorgt voor een gestandaardiseerde en veilige opzet die eenvoudig te beheren en te schalen is naarmate je organisatie groeit. 

Integratie met Microsoft 365 en Azure AD

Incidentmanagement inbegrepen

Bij CTS IT nemen we incidentmanagement serieus. Dit betekent dat we direct in actie komen bij een IT-incident om de impact te minimaliseren en snel een oplossing te bieden. Onze servicedesk staat altijd klaar om je te ondersteunen. 

Patchmanagement

Patchmanagement

Het up-to-date houden van je systemen is cruciaal voor een veilige IT-omgeving. Onze patchmanagementdienst zorgt ervoor dat je altijd beschikt over de nieuwste updates voor: 

  • Windows 10/11 inclusief Professional built-in Apps 
  • Microsoft 365: Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Visio, Project, OneDrive 
  • Browsers: Edge, Chrome en/of Firefox 
  • PDF Readers: Adobe Acrobat Reader en/of Foxit Reader 
  • Overige toepassingen: VLC Media Player, Notepad++, 7-Zip, Greenshot (screenshots) 
Proactieve bescherming met EDR

Proactieve bescherming met EDR

Onze EDR-oplossing biedt een proactieve aanpak voor apparaatbeveiliging. In plaats van te wachten tot een bedreiging zich voordoet, monitoren we actief alle activiteiten op je apparaten. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op verdachte activiteiten en in te grijpen voordat er schade kan ontstaan. Onze experts analyseren voortdurend de gegevens en passen de beveiligingsmaatregelen aan op basis van de nieuwste bedreigingen. 

“Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5”
Johan Hardeman

Directeur - Hardeman Veenendaal

Integraal onderdeel van je IT-beveiligingsstrategie

Apparaatbeveiliging is een integraal onderdeel van een uitgebreide IT-beveiligingsstrategie. Bij CTS IT helpen we je om een holistische benadering te ontwikkelen die alle aspecten van je IT-omgeving beschermt. Van netwerkbeveiliging tot data-encryptie en van gebruikersbeheer tot apparaatbeveiliging, wij bieden een volledige oplossing die je gemoedsrust geeft. 

Bij CTS IT zorgen we ervoor dat je apparaten, data en gebruikers altijd goed beschermd zijn. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen voor apparaatbeveiliging je kunnen helpen om een stap vooruit te blijven in de digitale wereld. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte werkomgeving. 

Silvester CTS IT

Start een traject samen met Silvester

s.de.smidt@cts-it.nl
06-16955669
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Vmware CTS-IT-B.V
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V