Support

Glasvezellijnen

Wil je razendsnel internet, met 100% uptime? Laat je glasvezellijnen aanleggen door CTS IT. En indien de glasvezellijn er al ligt, dan kunnen we je tevens helpen bij het inrichten van je systemen. Wij zorgen ervoor dat je van een snel en betrouwbaar netwerk gebruik kunt maken. Interesse en wil je meer weten? Of ben je benieuwd naar een vrijblijvende offerte op maat? Neem contact op met CTS IT voor glasvezel en glasvezellijnen. 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Glasvezellijnen

Waarom glasvezel gebruiken?

Op het gebied van internet zien we de technologie snel ontwikkelen. Denken we tegenwoordig aan snel internet, dan denken we aan glasvezel. Maar wat zijn nu precies de voordelen van glasvezel? Het is snel en betrouwbaar, en valt dus bijna nooit uit. Daarnaast zijn de download- en uploadsnelheid altijd gelijk. Traag internet komt niet meer voor als je kiest voor een glasvezelverbinding. Helaas kan glasvezel niet zomaar gebruikt worden, want een glasvezellijn is noodzakelijk. En daar kan CTS IT je bij helpen! 

Glasvezellijnen aanleggen voor bedrijven

Glasvezellijnen aanleggen voor bedrijven

CTS IT biedt slimme IT-oplossingen die passen bij jouw bedrijf. Wij maken een plan op maat, waar glasvezel onderdeel van kan zijn. Is dat het geval, dan kunnen wij zelfs de glasvezellijn voor je aanleggen indien die verbinding bij jou nog niet beschikbaar is. Soms zijn de glasvezellijnen in jouw regio al wel gelegd, en heb je slechts hulp nodig bij het verbinden van je netwerk met een glasvezel provider. Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat een glasvezellijn beschikbaar is, dat deze aangesloten wordt en dat de snelheid past bij de behoeften van je bedrijf. Zo kun je altijd razendsnel downloaden en uploaden. 

Security Awareness voor bedrijven

Bespaar tijd en kosten met glasvezellijnen

Glasvezel is relatief duurder dan traditioneel internet, dat is een feit. Daarentegen is het wel duurzamer, en past het goed bij bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. En vooral om praktische redenen is glasvezel natuurlijk een uitstekende keuze! Want als alle werknemers net wat sneller kunnen werken, omdat ze geen last hebben van traag internet, dan komt dat de bedrijfsresultaten ten goede. Zo is het een investering die zichzelf terugverdient en waar iedereen ook écht plezier aan beleeft. Vanaf nu geen frustratie meer met trage internet laadtijden, want glasvezel is de toekomst! 

Glasvezellijnen op maat

Glasvezellijnen op maat bij CTS IT!

Moet jij je normaal aanpassen aan je verbindingen en IT-systemen? Vanaf nu is dat andersom, en passen systemen en structuren zich op jou aan! CTS IT plant graag een vrijblijvende afspraak met je in, om je behoeften op het gebied van glasvezellijnen en netwerken te bespreken. Op basis daarvan kunnen we je een maatwerk voorstel doen. Meer weten over glasvezellijnen en onze andere services? Neem contact met ons op. 

1344EMRI-E-DAY-VPI-installatie
“"CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren."”
Rolf van Beekum

Directeur - EMRI

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Wij werken volledig op maat, van het aanleggen van glasvezellijnen tot het instellen van netwerken en het maximaal beveiligen van je systemen. En wil je in de toekomst mogelijk opschalen? Daar houden wij rekening mee tijdens het inrichten van je IT-structuur. Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we wat we voor jou kunnen betekenen! 

Jurgen CTS IT

Start een traject samen met Jurgen

j.rouwhorst@cts-it.nl
06-36515193
Vmware CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo