Support

Apps & Data

Apps & Data zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven. Hiermee kun je sneller en veiliger werken, en dat ook nog eens aan de hand van onderbouwde gegevens. Bij CTS IT zijn we je partner op het gebied van Apps & Data, van instellen en koppelen tot beveiligen en optimaliseren. Kies voor maatwerk en efficiëntie met CTS IT en neem vrijblijvend contact met ons op. We overleggen graag de mogelijkheden binnen jouw bedrijf!

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Microsoft 365 bescherming voor bedrijven

Wat zijn de voordelen van Apps & Data?

Applicaties en bijbehorende gegevens kunnen voor bedrijven tal van voordelen bieden. Wie immers inzicht heeft in data kan op basis daarvan structurele verbeteringen doorvoeren. De applicaties helpen vervolgens bij het stroomlijnen van de processen. Apps & Data bieden bovendien een uitstekende wisselwerking, en bij CTS IT kiezen we alleen voor applicaties waar je als bedrijf ook écht baat bij hebt. Het is een onderdeel van automatiseren waarmee je processen versnelt, trends analyseert, en tijd en kosten bespaart. 

Apps & Data voor bedrijven

Apps & Data voor bedrijven

Op het gebied van Apps & Data zijn er genoeg voorbeelden te noemen. Zo zijn er vaste oplossingen als Microsoft 365 en Azure. Net als diverse Windows apps, browsers, PDF readers en overige toepassingen als VLC Mediaplayer, 7-Zip, Analytics en meer. Naast bestaande apps, kunnen we ook all-in apps op maat bouwen! Heb je geen verstand van applicaties en alles wat daarbij komt kijken? Geen probleem bij CTS IT! Jij vertelt ons het probleem of vraagstuk, en wij adviseren en implementeren de oplossing! 

Waarom CTS Managed Security?

Efficiëntere bedrijfsvoering met Apps & Data

De voornaamste reden om te kiezen voor Apps & Data, is efficiëntere bedrijfsvoering. En dat is breed! Zo maak je het met de juiste applicaties intern een stuk eenvoudiger om te werken. Bovendien zijn minder arbeidsuren nodig om bepaalde klussen te klaren. Dat niet alleen, want strategische keuzes zijn gemakkelijker (en slimmer) te maken met behulp van de juiste data. Ook denken we bij CTS IT natuurlijk aan de beveiliging van de Apps & Data, zodat je zeker weet dat niemand bij jouw systemen kan komen. 

Team CTS IT

Apps & Data op maat bij CTS IT!

Maatwerk is de kracht van CTS IT. Dat vinden we belangrijk, want ieder bedrijf heeft andere behoeften. We kijken waar je nu tegenaan loopt, en dragen slimme oplossingen aan op het gebied van Apps & Data. Systemen waar je zelf misschien niet eens aan had gedacht! Zo hopen wij je te ontzorgen, met ICT services waar je ook echt iets van snapt. En waar je baat bij hebt. Wil jij de Apps & Data laten inrichten, zodat je voortaan tijd en geld bespaart en gegevens verzamelt die handig zijn voor strategische keuzes? Neem contact met ons op. 

nts-homepage-dec-2021
“De NTS is blij met de ondersteuning van CTS IT. CTS IT zorgt ervoor dat de orgaan donatie coördinatoren altijd de beschikking hebben over een mobiele werkplek; van laptop tot printer”
Robin Kleijwegt

Informatiemanager - NTS

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. We bieden je een scala aan services op maat, zodat we je ICT omgeving kunnen afstemmen op wat je écht nodig hebt. Wij maken ICT, waaronder Data & Apps, graag begrijpelijk, zodat je digitale omgeving zich naadloos aanpast aan wat je nodig hebt. Van applicaties tot infrastructuurdiensten, beveiliging en wachtwoordbeheer en uiteraard beheer en support, je bent bij ons aan het juiste adres!  

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT

Start een traject samen met Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991
workspace365-logo
Vmware CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT