Support

AI

AI is een term die tegenwoordig niet meer weg te denken is. Het staat voor Artificiële Intelligentie, ook wel kunstmatige intelligentie genoemd. Er zijn verschillende mogelijkheden om AI te implementeren binnen je bedrijf, met als doel sneller, foutloos en veilig te werken. Ben je benieuwd wat die opties voor AI zijn voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en bespreek met ons vrijblijvend de mogelijkheden. CTS IT voor AI op maat! 

Neem contact met ons op!
Website-Header CTS IT
Waarom AI toepassen?

Waarom AI toepassen?

Iedereen heeft tegenwoordig wel een mening over AI. Een machine die taken van mensen overneemt. Hoewel AI al jarenlang bestaat, zien we tegenwoordig flinke verbeteringen. Zo kan Artificial Intelligence volledige bedrijfsprocessen optimaliseren en zelfs redeneren, leren en optimaliseren. Het doel? Intern tijd besparen en extern de klanttevredenheid vergroten. Het einddoel laat zich raden, namelijk het vergroten van de omzet! Bij CTS IT kijken we graag naar de kansen van AI voor je bedrijf, zodat ook jij de vruchten plukt van deze ontwikkeling. 

Artificial Intelligence voor bedrijven

Artificial Intelligence voor bedrijven

De voordelen van AI klinken je wellicht als muziek in de oren, maar je bent vast ook benieuwd naar wat er dan mogelijk is in de praktijk. Snappen we, en daarom noemen we enkele voorbeelden. Zo kunnen medewerkers gebruik maken van OpenAI, om sneller informatie te verzamelen en e-mails op te stellen. Het kan zelfs ingezet worden voor het genereren van passende afbeeldingen voor marketing. Met AI kan ook de klantenservice verbeterd worden, bijvoorbeeld met een chatbot die met behulp van machine learning steeds slimmer wordt. Verder wordt AI voor productierobots ingezet. 

Geld besparen en verdienen met AI

Geld besparen en verdienen met AI

AI biedt nog veel meer kansen dan de hierboven genoemde voorbeelden. Zo is AI ook perfect in te zetten voor het analyseren van gegevens. De robot maakt voorspellingen op basis van historische gegevens. En toegegeven, AI maakt minder fouten dan een mens. Het heeft als doel om processen te vereenvoudigen en daardoor tijd en geld te besparen. En door voordelen zoals het versnellen van de klantenservice en het verbeteren van diensten op basis van gegevens, draagt AI normaal gezien ook bij aan een hogere omzet!

AI op maat bij CTS IT!

AI op maat bij CTS IT!

In iedere organisatie komt AI in bepaalde mate van pas. Bij CTS IT gaan we dan ook graag met je om tafel zitten om te kijken hoe Artificial Intelligence kan bijdragen aan een betere bedrijfsvoering. Maatwerk is onze kracht, en wij passen het systeem aan op jou, in plaats van dat jij je aan moet passen aan het systeem. Zo weet je razendsnel om te gaan met AI toepassingen en ervaar je het gemak. Voor je het weet kun je niet meer zonder! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van AI in je bedrijf? Neem dan contact met ons op. 

1344EMRI-E-DAY-VPI-installatie
“"CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren."”
Rolf van Beekum

Directeur - EMRI

Meer over onze werkwijze

CTS IT is je full-service partner op het gebied van ICT. Naast AI services hebben we ook tal van andere diensten voor je in petto. Van cybersecurity tot het instellen van al je systemen en netwerken. Zo kun jij doen waar je goed in bent. En heb je op een later moment een vraag of wil je opschalen? Wij staan voor je klaar. Plan een vrijblijvend gesprek, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren. Zo ga je voor een ICT omgeving waar je echt iets van snapt, en waar je iets aan hebt. Kies nu voor digitale transformatie met CTS IT. 

Dennis CTS IT

Start een traject samen met Dennis

d.van.maurik@cts-it.nl
Dmarcian CTS IT
Exlaimer-CTS-IT-B.V
Printix-CTS-IT-B.V
workspace365-logo
HPE-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V