Inspiratie voor je opgedaan in Las Vegas

Connecting the dots in Las Vegas

Richard en ik gaan naar Las Vegas. Met onze zakenpartners ITON en Ydentic bezoeken we Microsoft Inspire. Met visie en verbinding op ons netvlies laten we ons inspireren en nemen we kennis van de trends en ontwikkelingen die de komende jaren staan te gebeuren. Zo ontstaat een toekomstbestendig servicepakket.

Connecting the dots

Dat is wat wij doen. Wij doen niks anders dan het grote plaatje zoeken voor onze klanten. Lijnen en stippen met elkaar verbinden. Want de snelle wereld waarin wij nu leven verandert elk half jaar dus dat betekent dat je mindset en organisatie flexibel moeten zijn. Twee vragen stellen we onszelf en onze klanten dagelijks: hoe heb je als organisatie je flexibele schil geregeld? En wat betekent dat voor je IT en beveiliging?

CTS IT werkt veel met partners in een ademend netwerk. Dat beweegt met ons mee. Met expertise over de as van techniek, over de as van service en over de as van business consulting. Wat niet bij ons door de aderen stroomt, zoeken we bij onze partners. Zo stemmen we alles op elkaar af.

We bouwen een systeem en een community, met als einddoel om de klant optimaal te ondersteunen. Bij de INSPIRE-sessies van CTS IT kun je daarop aansluiten. Je hoort er over het grote plaatje van Microsoft. En je ontmoet interessante collega-ondernemers. In september is het weer zover. Hou ons in de gaten.

Hannes de Paauw, algemeen directeur CTS IT.