Support
CTS

DATABEVEILIGING

Een back-up is een redmiddel in geval van nood. Je wilt jezelf beschermen tegen gevaren van buitenaf. Er zijn een aantal maatregelen die je altijd moet treffen om de digitale voor- en achterdeur van je organisatie te beveiligen.

Bekijk onze andere oplossingen
Remon Security Officer CTS IT
CTS IT Security pagina “Een cyberaanval is als een digitale hartstilstand”

CTS Databeveiliging

Data is jouw digitale geld. Zonder de data ben je niet in staat om je organisatie goed te laten functioneren, je bedrijfsproces kan niet zonder jouwbedrijfsdata. Het is dan ook een ‘no-brainer’ dat je data goed beschermt moet zijn. De eerste maatregel is jezelf verzekeren van een goede backup oplossing. Binnen een on-premise omgeving omvat dit een lokale en off-site backup. We leggen je graag uit wat de beste retentie is!

Veilige thuisomgeving Dit zorgt ervoor dat cyberaanvallen als een schot hagel plaatsvinden.

Back-up

Binnen een hybride of cloud omgeving is een backup van je online data een must. Door middel van onze Microsoft 365 back-up dienst ben je altijd verzekerd van een realtime backup in de cloud.

Meer over digitale transformatie
Get-the-MFA-App-CTS-IT
Hoe kan jij

Je beschermen

Een back-up is een redmiddel in geval van nood. Je wilt jezelf beschermen tegen gevaren van buitenaf. Defender for Office 365 is daarom een essentiële tool. De functionaliteiten worden vrijgegeven vanuit een Microsoft licentie. Onze experts kennen alle ins en outs van deze tool en stellen deze graag voor je in. Onze monitoring zorgt ervoor dat er realtime actie wordt ondernomen op potentiële gevaren.

Wil jij weten hoe jij een

CYBERAANVAL KAN VOORKOMEN

CTS IT heeft de antwoorden op het gebied van Cybersecurity. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Vincent Breas Commercieel Manager CTS IT
Stel je vraag

Aan Vincent

v.breas@cts-it.nl
06-57143991
Exlaimer-CTS-IT-B.V
HPE-CTS-IT-B.V
Dmarcian CTS IT
workspace365-logo
Printix-CTS-IT-B.V
Vmware CTS-IT-B.V