Evolve or die

Evolve or die

Eind dit jaar sta ik 5 jaar aan het roer van CTS IT en er is veel gebeurd wat ik met je wil delen. Natuurlijk mijn successen: hoe trof ik dit bedrijf aan? Wat hebben we er samen van gemaakt? Maar nog liever deel ik mijn momenten van falen en twijfel. Want daar zit het goud en dat is wel zo eerlijk.

Ik denk dat ondernemers vaker met elkaar moeten praten over zaken waar ze tegenaan lopen. Kwetsbaar durven zijn en de arena instappen. Daar word je sterk van. Brené Brown zegt het en ik ga het je ook laten zien. Hoe ik de afgelopen jaren in en om dit bedrijf heb gebouwd aan vertrouwen, boven tafel heb gewerkt wat eronder lag en wat dat allemaal gekost heeft. Het wordt zeker geen huilverhaal, maar af en toe een snik… dat sluit ik niet uit.

Dus op 7 november ben je welkom bij CTS INSPIRE: Evolve or die. Heftige titel? Ja, maar zo zit ik erin. Leiding geven aan een bedrijf doe je met alles wat je bent. Dat is kwetsbaar en confronterend en daar hoort jezelf ontwikkelen altijd bij. Dat zo’n instelling veel oplevert, zie je natuurlijk ook. CTS IT is een succesvolle en groeiende speler in de markt. Klanten laten ons toe in het hart van hun organisatie. Om daar met IT versnellingen aan te brengen. Juist daarom wil ik ook openhartig zijn. Altijd en zeker tijdens Evolve or die. Ben je erbij?

Hannes de Paauw, algemeen directeur CTS IT.