CTS INSPIRE | 19 maart 2020
19 maart 2020

Samen bereik je meer dan alleen. Dit geldt privé maar zeker ook zakelijk. Op donderdag 19 maart laten we je in onze INSPIRE sessie het optimale samenwerken ervaren. Ook ontvang je praktische bespaartips

Collaboration

Wat ons betreft is collaboration één van de grootste ontwikkelingen voor 2020. Collaboration is een veilige manier van samenwerken die ook voor een besparing van 4 uur per week kan zorgen. Via o.a. Microsoft Teams, whiteboard en SharePoint communiceer je effectiever, je werkt als team beter samen aan bestanden en dat helemaal veilig.

Jouw gastheren deze ochtend zijn Marcel de Wit en Rik Maassen. Marcel laat je het optimale samenwerken ervaren. Hij gaat samen met jou interactief aan de slag. Later deze ochtend zoomt Rik in op "productivity-as-a-service"; de besparing die collaboration voor jouw medewerkers oplevert. Beide heren gaan aan de slag met ons Windows Collaboration Display, het ideale scherm voor optimale samenwerking!

Programma

Je bent onze gast van 8.00 tot 12.00 uur bij De Fietser in Ede. We gaan er gezamenlijk een interactieve ochtend van maken met veel nieuwe inzichten. Ook is er voldoende gelegenheid om je vragen te stellen en te netwerken.

Tijdens deze editie van INSPIRE komen aan bod:
- Welkom door Rik Maassen
- Demonstratie collaboration door Marcel de Wit
- Bespaartips optimaal samenwerken door Rik Maassen
- Napraten onder genot van een hapje en drankje