Duurzaam partnerschap

Duurzaam partnerschap

Ik wil alleen topkwaliteit voor de mensen met wie wij werken. Ik leef volgens de kernwaarden van CTS IT: connect, treasure en symplify. Dus ik vind het logisch om continu talent en goede opties uit de markt te verbinden aan mijn bedrijf en te introduceren bij onze relaties.

Daarbij: laten we het simpel en overzichtelijk houden. Je moet doen waar je goed in bent en daarin nog veel beter worden. Daar knapt de wereld enorm van op. Middelmatigheid is er al genoeg. Dus ik zoek steeds strategische partners die ons aanvullen en versterken. In ons managementteam en in de schil van partners rondom CTS IT. Onze klanten en relaties profiteren daarvan. Tijdens onze Inspire- en Fusionsessies ervaren ze hoe CTS IT inspireert en kennis van IT toepasbaar maakt en in hun voordeel laat werken.

‘We make IT a better world’, zeggen we dan. Letterlijk. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. We koesteren de klanten en we koesteren de relaties. Dus alleen met proven partners en duurzame samenwerking bouwen we aan succes en groei. Stevige huwelijken waarop je kan bouwen. Net zoals onze IT. Daar gaan we voor.

CTS IT en 2Mobile

Eén van onze duurzame partners is 2Mobile. Het DNA van dit bedrijf lijkt sterk op dat van CTS IT. Op het gebied van service doen we allebei meer dan de klant verwacht. Adviseren is onze kracht, we zien snel wat een klant nodig heeft. Ook op de lange termijn. Op het gebied van visie gaan CTS IT en 2Mobile beide voor duurzame en slimme oplossingen. Klanten profiteren van ons partnerschap. Sterker nog: zij krijgen nu het beste van twee werelden. IT en telefonie rechtstreeks vanaf de bron. Zonder derde partij ertussen, state of the art en perfect geregeld, geïnstalleerd en onderhouden. Nooit meer gedoe. Alles doet wat het moet doen en je mensen dus ook. Wat een rust en groei gaat dat geven in je bedrijf en in je teams! 

Wil je weten hoe jij en je organisatie profiteren van het partnerschap van CTS IT en 2Mobile? Bel dan met onze adviseurs: 0318 64 88 88