CTS Assist 2.0

Met CTS Assist 2.0 word je volledig ontzorgd in de digitale transformatie. CTS IT leert jouw bedrijf van binnen en buiten kennen. Zo ontdekken we precies wat je organisatie nodig heeft op het gebied van IT. Daarbij krijg je volledige ondersteuning bij al je IT-vragen.

Volledige ondersteuning door IT-specialisten

Wij weten hoe ingewikkeld IT kan zijn. Daarnaast geloven we dat digitale transformatie nodig is om je bedrijf de toekomst in te tillen. Voor iedereen die een partner in deze digitale reis zoekt, hebben wij CTS Assist 2.0 in het leven geroepen.

Met CTS Assist 2.0 krijg je ondersteuning van begin tot eind in je digitale transformatie. We gaan net dat stapje verder: CTS IT neemt de zorg van digitalisering uit handen. Onze IT-specialisten leren je bedrijf door en door kennen. We bestuderen je bedrijfsvoering. We ontdekken waar procesverbetering mogelijk is, en bedenken slimme oplossingen. We zorgen er zelfs voor dat de eindgebruikers – jij en je medewerkers – uitstekend getraind zijn én blijven in nieuwe systemen.

Als je kiest voor CTS Assist 2.0 krijg je niet alleen onze uitstekende service en klantgerichtheid. Je krijgt een IT-partner waar je altijd op kunt bouwen. Nu en in de toekomst.

CTS IT Assist 2.0 Icoon

Waarom kiezen voor CTS Assist 2.0

CTS IT Connect Icoon

Optimale ondersteuning door onze specialisten

CTS IT Treasure icoon

Intensieve begeleiding in jouw digitale transformatie

CTS IT Simplify icoon

Adoptie en training in nieuwe systemen

Neem nu contact op

CTS IT Assist 2.0

Wanneer kies je voor CTS Assist 2.0

Bij CTS IT geloven we dat digitale transformatie om een ijverige aanpak vraagt. Daarom doorlopen we met jou graag de vijf transitiefasen die je bedrijf doorgaat. Bij CTS Assist 2.0 gaan we na die vijf stappen nog een stapje verder. Digitale transformatie is namelijk een constant proces.

Dat betekent niet eens in de vijf jaar je IT-omgeving compleet omgooien, maar meerdere keren per jaren de situatie evalueren. We gaan regelmatig met jou in gesprek: hoe beweegt de markt zich? Hoe onderscheidt jouw organisatie zich daarin? En hoe kunnen wij jou ondersteunen met slimme IT-oplossingen om die beweging op te vangen?

Ondertussen blijven we jou en je team voorzien van uitstekende service. Het dagelijkse werk gaat immers gewoon door, en soms heb je daar een IT-specialist voor nodig. CTS IT staat altijd voor je klaar.

Waarom kies je voor CTS IT

CTS-IT is het antwoord op al jouw IT-vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van elke organisatie. Het speelt een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag én morgen.

Iedereen verdient het om altijd en overal te kunnen werken op hun manier. Wij maken dat met onze IT-oplossingen mogelijk. Zo wordt jouw leven en dat van je medewerkers leuker én succesvoller.

Klik op de vijf stappen van CTS IT en ontdek hoe wij jou ondersteunen in je digitale transformatie

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

Wat zeggen klanten over ons

Hardeman Logo CTS IT

Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5!

Johan Hardeman

Directeur

Bij Tesqua is onze slogan “verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk”. Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen. Deze partner hebben we gevonden in CTS IT. Altijd bereid om mee te denken en te adviseren in goede oplossingen. De persoonlijke benadering en het fijne contact met de medewerkers van CTS IT maakt dat we blij zijn met deze fijne IT partner.

Maarten Stuivenberg

Directeur

Emri Logo CTS IT

CTS IT is voor ons dé partner die ons ontzorgt. Ook geeft CTS IT ons de ruimte om onze eigen specifieke systemen te beheren

Rolf van Beekum

Directeur

Bekijk ook onze andere oplossingen