Windows Collaboration Display

Eenvoudig en snel vergaderen

Vergaderen doen we al sinds mensenheugenis. Elk kantoorpand heeft een vergaderruimte en standaard vinden we hier presentatiemateriaal. Variërend van een display, flip-over, beamer en/of conferentietoestel. In de basis bedoeld om (digitale) presentaties te geven aan collega’s. Met een telefoonverbinding zijn we in staat om externen bij de meeting te betrekken. Met de Windows Collaboration Display kun je snel en eenvoudig vergaderen.

 

Microsoft Teams

Met de komst van Microsoft Teams (of andere varianten) is het mogelijk om een externe persoon nog meer het gevoel te geven aanwezig te zijn in de ruimte. Immers, beeldbellen is de nieuwe standaard. Toch blijven er beperkingen: de flip-over kan alleen gebruikt worden door fysiek aanwezigen en presenteren door de externe persoon is op zijn zachts gezegd niet handig.

Windows Collaboration Display WCD

Voordelen Windows Collaboration Display

CTS IT Connect Icoon

Eenvoudige en snelle manier van vergaderen

CTS IT Treasure icoon

Beeld- en geluidsoverdracht én touchbediening

CTS IT Simplify icoon

Werkt direct op Windows 10 devices

Heb je vragen of je wil je een afspraak inplannen

Sharp Windows Collaboration Display

CTS IT brengt hier verandering in! Met de Sharp Windows Collaboration Display zijn alle eerder genoemde issues verleden tijd. Dankzij de geïntegreerde camera en microfoon én de Teams certificering kan elke uitgenodigde persoon eenvoudig deelnemen. Daarbij kan er standaard gebruik gemaakt worden van de Whiteboard-functie: exit flip-over. Het whiteboard is direct beschikbaar voor alle deelnemers. Ook externen kunnen hierop realtime aanvullen.

Wat levert het Collaboration Display jou op?

Functioneel

Eenvoudige en snelle manier van vergaderen zonder beperkingen voor externe deelnemers. Door middel van een USB kabel sluit je snel je eigen device aan: zo heb je direct je vertrouwde omgeving tot je beschikking!

Technisch

Geen gedoe met drivers, resoluties, geluidsinstellingen en videokabels. De WCD integreert volledig in Windows 10 en werkt binnen 12 seconden. De USB-C kabel zorgt voor netwerkverbinding, voeding, beeld- en geluidsoverdracht én touchbediening.

Financieel

Medewerkers hoeven niet op 1 locatie bij elkaar te komen om toch goed te vergaderen. Dit scheelt enorm veel reistijd. Door de certificering van Microsoft werkt het display direct op Windows 10 devices. Traditioneel duurt het 12 minuten voordat de prestentatie kan starten, met de WCD 12 seconden!

Vertel mij meer