Microsoft 365

Vertrouwd in een nieuw jasje

Wie gebruikt het niet? Outlook, Excel en Powerpoint. Van oudsher zijn dit applicaties die niet mogen ontbreken op je bureaublad. Met Microsoft 365 blijft dit mogelijk. Microsoft heeft het alom bekende Office pakket uitgebreid met diverse functionaliteiten. Mailen met je eigen domein en bestanden online opslaan zijn de meest gebruikte functies.

Anno 2021 is security een hot item. Je kunt er niet om heen om je omgeving te beveiligen. Met de veiligheidsfuncties geïntegreerd in dit abonnement biedt Microsoft 365 jou een compleet pakket. Altijd up-to-date en klaar voor de toekomst!

CTS IT & Microsoft 365

Onze dienstverlening bestaat uit de combinatie van Microsoft 365 toepassingen met de ondersteuning van onze Engineers en Business Consultants bij implementatie, beheer en/of adoptie. Het platform is continu in ontwikkeling en met uitsluitend default instellingen sluit het niet aan bij de behoeften in jouw organisatie. Onze mensen begeleiden bij het optimaal inzetten van de diensten en tegelijkertijd wordt de veiligheid goed bewaakt. CTS IT biedt de Microsoft diensten aan in combinatie met de Moderne Werkplek. Met deze combinatie profiteer je optimaal van de mogelijkheden die Microsoft geeft én zorgen wij voor veiligheid en extra gebruikersgemak.

Microsoft 365 CTS IT dienstenpagina

Voordelen Microsoft 365

CTS IT Connect Icoon

Documenten delen in de cloud

CTS IT Treasure icoon

Klantgegevens beter beveiligen

CTS IT Simplify icoon

Gebruikersproductiviteit verbeteren

Heb je vragen of je wil je een afspraak inplannen

Welke rol heeft CTS IT?

Voor een goede inrichting en gebruikersadoptie kun je altijd een beroep doen op onze business consultants. Zo weet je zeker dat de Microsoft 365 diensten optimaal worden ingezet en vervolgens naadloos aansluiten op de processen in jouw organisatie. Uiteraard staat onze servicedesk voor je klaar om je te ondersteunen bij het gebruik van het platform. Mocht er onverhoopt iets niet goed werken begeleiden zij je bij de juiste oplossing.

Wat levert Microsoft 365 op?

Functioneel

CTS IT hanteert het principe ‘Microsoft First’. Vanuit deze visie is de keuze voor één platform logisch. Het zorgt voor synergie tussen de diverse producten (‘best of suit’ ipv ‘best of bread’). Maar liefst 95% van de Nederlandse bedrijven is gestandaardiseerd op de producten van Microsoft; dit maakt het samenwerken met anderen heel eenvoudig.

Technisch

Wij zorgen voor een veilige en gebruiksvriendelijke inrichting bij oplevering én in de toekomst. Samen met jou bepalen we wat voor jouw organisatie de juiste inrichting is.

Financieel

Een vaste prijs per maand voor een complete productiviteitsoplossing vanuit de cloud. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt.

Vertel mij meer