Microsoft 365

Microsoft 365 is een suite aan oplossingen. Deze productiviteitscloud bestaat uit Office toepassingen (Outlook, Word etc), Microsoft Teams, SharePoint/OneDrive en Exchange.

Microsoft biedt diverse pakketten aan zodat er altijd een smaak is die bij jouw situatie past. Voorheen werden deze suites aangeduid onder de noemer van Office 365, deze naamgeving is sinds 2020 niet meer actueel. Wij begrijpen maar al te goed dat al deze benamingen het er niet eenvoudiger op maken. Gelukkig hebben wij experts die wel weten wat bij jou past, neem gerust contact op!

Onze dienstverlening bestaat uit de combinatie van Microsoft 365 toepassingen met de ondersteuning van onze Engineers en Business Consultants bij implementatie, beheer en/of adoptie.Het platform is continu in ontwikkeling en met uitsluitend default instellingen sluit het niet aan bij de behoeften in jouw organisatie. Onze mensen begeleiden bij het optimaal inzetten van de diensten en tegelijkertijd wordt de veiligheid goed bewaakt. CTS IT biedt de Microsoft diensten aan in combinatie met de Moderne Werkplek. Met deze combinatie profiteer je optimaal van de mogelijkheden die Microsoft geeft én zorgen wij voor veiligheid en extra gebruikersgemak.

Welke rol heeft CTS IT?

Voor een goede inrichting en gebruikersadoptie kun je altijd een beroep doen op onze business consultants. Zo weet je zeker dat de Microsoft 365 diensten optimaal worden ingezet en vervolgens naadloos aansluiten op de processen in jouw organisatie. Uiteraard staat onze servicedesk voor je klaar om je te ondersteunen bij het gebruik van het platform. Mocht er onverhoopt iets niet goed werken begeleiden zij je bij de juiste oplossing.

Wat levert Microsoft 365 op?

Functioneel

CTS IT hanteert het principe ‘Microsoft First’. Vanuit deze visie is de keuze voor één platform logisch. Het zorgt voor synergie tussen de diverse producten (‘best of suit’ ipv ‘best of bread’). Maar liefst 95% van de Nederlandse bedrijven is gestandaardiseerd op de producten van Microsoft; dit maakt het samenwerken met anderen heel eenvoudig.

Technisch

Wij zorgen voor een veilige en gebruiksvriendelijke inrichting bij oplevering én in de toekomst. Samen met jou bepalen we wat voor jouw organisatie de juiste inrichting is.

Financieel

Een vaste prijs per maand voor een complete productiviteitsoplossing vanuit de cloud. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk gebruikt.

Vertel mij meer

Arjan

Wij helpen je meer te bereiken met deze krachtige set aan Office apps. Meer weten?