Support

CTS IT GOLF OPEN

CTS IT nodigt je uit voor een gezellige, sportieve middag op de golfbaan! Ben jij in voor ontspanning en vind je het leuk om te netwerken? Schrijf je dan nu in!

Reserveer in je agenda: 16 juni 2022

CTS IT Golf Open
Leuk nieuws: het CTS IT Golf Open komt er weer aan. Dit jaar op een nieuwe locatie. We heten jullie graag welkom bij Golfclub Anderstein te Maarsbergen. Deze uitdagende 27 holes baan ligt op het prachtige landgoed Anderstein, op de grens van Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Neem alvast een digitaal kijkje op de baan: Golfclub Anderstein

Op donderdag 16 juni 2022 ontvangen we je graag voor alweer de derde CTS IT Golf Open. Naast golfen is er voldoende tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken met onze gasten.

Inschrijving gesloten, we zien je graag volgend jaar!

Programma & Informatie

 

Met en zonder ervaring
Ben je al in het bezit van je GVB? Dan kun je de baan op met je eigen materiaal. We gaan dan Texas Scramble spelen op basis van 9-holes.

Heb je nog geen ervaring met golfen? Meld je dan aan voor de clinic. Een professional van de golfclub zorgt ervoor dat je tijdens de clinic de basis van golf leert op de driving range.

Dresscode
Op de golfbaan dragen we smart casual, hiermee voldoen we aan de dresscode van de baan. Om de banen netjes te houden vragen we je schoenen met een vlakke zool, zonder profiel te dragen.

Programma   

11.45 uur Ontvangst bij de Golfclub Anderstein
12.00 uur  Welkomstwoord door Hannes de Paauw
12.15 uur    Lunch
13.00 uur   Gereed maken voor Clinic en baan
13.15 uur       Texas Scramble of 9 Holes
16.00 uur       Borrel
16.50 uur    Prijsuitreiking
17.00 uur  Einde CTS IT Golf Open