Support
CTS IT

GOLF OPEN EVENT 2023

Goed nieuws! Ook in ons jubileum jaar houden we ons CTS IT Golf open. Wij nodigen je uit voor een sportieve middag op Golfclub Anderstein in Maarsbergen. Deze adembenemende 27-holes baan op Landgoed Anderstein biedt een prachtig uitzicht op het landschap van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. 

Website-Header CTS IT

Reserveer in je agenda: 22 juni 2023

CTS IT Golf Open

Op donderdag 22 juni vindt de vierde editie van het CTST IT Golf Open plaats. Tijdens dit evenement kun je niet alleen genieten van een spannend potje golf of leuke clinic, maar ook netwerken met andere gasten terwijl je geniet van heerlijke hapjes en drankjes. Kortom, een middag om nooit te vergeten! 

Dus, pak je golfclubs en sluit je aan voor een middag vol golfplezier. We kijken ernaar uit om je te zien op Golfclub Anderstein. 

Met en zonder ervaring
Ben je al in het bezit van je GVB? Dan kun je de baan op met je eigen materiaal. We gaan dan Texas Scramble spelen op basis van 9-holes en een gezamenlijke handycap.

Heb je nog geen ervaring met golfen? Meld je dan aan voor de clinic.
Een professional van de golfclub zorgt ervoor dat je tijdens de clinic de basis van golf leert op de driving range en hij zorgt voor een uitdagend programma. 

Dresscode
Op de golfbaan dragen we smart casual, hiermee voldoen we aan de dresscode van de baan. Om de banen netjes te houden vragen we je schoenen met een vlakke zool zonder profiel te dragen 

Programma
11.45 uur     Ontvangst bij de Golfclub Anderstein
12.00 uur    Welkomstwoord door Hannes de Paauw
12.15 uur     Lunch
13.00 uur      Klaarmaken voor Texas Scramble of clinic
13.15 uur      Start Texas Scramble & Clinic
16.30 uur      Borrel
16.55 uur   Prijsuitreiking
17.30 uur   Einde CTS IT Open 

Golfballen event CTS IT
Hannes event CTS IT
Jurgen event CTS IT
Flight event CTS IT
Flight 2 event CTS IT
Impressie event CTS IT
Impressie Clinic event CTS IT
Winnaars golf event CTS IT
Einde dag golf event CTS IT