CTS IT Barneveld

Connect, Treasure, Simplify

CTS IT Barneveld maakt toekomstbestendige IT-omgevingen die behapbaar zijn voor iedereen. Omgevingen die verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Omdat IT niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Wij houden van IT en we houden van mensen. Daarom komt CTS IT met veilige en duurzame IT-oplossingen die écht passen bij jouw bedrijf. Oplossingen die helpen om je bedrijfsdoelen te halen en je volledig ontzorgen.

(Foto: heliflight.nl)

Jouw IT-partner in Barneveld

IT is het fundament van een modern bedrijf. Geen ondernemer kan meer zonder een gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige IT-omgeving. IT is echter ook gecompliceerd, en voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Laat ons je daarom helpen. CTS IT is jouw IT-specialist in de regio Barneveld. We staan klaar om je volledig te ontzorgen

Van een nieuwe fysieke werkplek tot een volledig ingerichte Microsoft 365: CTS-IT biedt slimme IT-oplossingen die passen bij jouw behoeften. Elk bedrijf is anders, en dat vraagt om persoonlijke aanpak. Wij gaan met je in gesprek om van A tot Z in kaart te brengen wat je nodig hebt. Zodat jouw IT perfect aansluit, nu en in de toekomst.

Hier kan CTS IT je mee helpen

Van hardware tot software, van werken in de cloud tot een server in eigen pand: Ook in Barneveld helpt CTS IT met al jouw IT-behoeften.

 • Je IT-omgeving is nog tastbaar aanwezig in je pand.
 • Geadviseerd als je bedrijfsspecifieke software gebruikt.
 • Vaak opgelegd vanuit wet- en regelgeving.
 • Een tijdelijke fase in je digitale transitie.
 • Jouw IT-omgeving gedeeltelijk in de cloud en gedeeltelijk in je pand aanwezig.
 • Functioneel en veilig
 • Je IT-omgeving veilig opgeslagen in een publiek datacenter.
 • Te gebruiken vanaf elk apparaat.
 • Altijd up-to-date en alleen betalen voor wat je gebruikt
 • Volledige ondersteuning door de specialisten van CTS IT.
 • Uitvoerige begeleiding bij jouw digitale transformatie.
 • Training en toelichting voor al je medewerkers.

Digitale transformatie

De wereld om ons heen verandert snel. Ontwikkelingen in de IT volgen elkaar in hoog tempo op. Als ondernemer is bijblijven niet meer alleen verstandig, maar noodzakelijk. Een digitale transformatie van bedrijfsprocessen maakt je leven makkelijker en je onderneming succesvoller. Laat CTS IT je bijstaan in die digitale transformatie.

Op basis van jouw behoeften leveren we precies de IT-oplossingen die je nodig hebt. Wil je volledig over naar de cloud? Beter werken met Microsoft Teams? Behoefte aan een volledig ingerichte werkplek, digitaal of fysiek? Met onze ruime kennis en ervaring ondersteunen we jou in de reis naar een passende IT-omgeving voor op kantoor én thuis.

CTS IT Digitale Transformatie

CTS IT begrijpt mijn organisatie en mijn business doelstellingen

CTS IT levert mij een team van experts die samen optrekken om mijn zakelijke en technische doelstellingen te bereiken

CTS IT levert technische support om snel, kwalitatief en servicegericht te zorgen dat ik mijn business doelstellingen bereik

CTS IT werkt samen met mij om het maximale uit mijn IT infrastructuur te halen en onderbouwt dit met cijfers

CTS IT werkt samen met mij om mijn business doelstellingen te versnellen en helpt mij met mijn business transformatie

CTS IT Barneveld: dit zijn wij

Ook in Barneveld heeft CTS IT de antwoorden op al jouw IT-vragen. We zijn ervan overtuigd dat IT het kloppend hart is van iedere organisatie. Bovendien speelt IT een doorslaggevende rol in alle vraagstukken van vandaag en morgen.

Wij geloven dat je altijd en overal de vrijheid moet hebben om te werken én leven zoals jij wil. Daarvoor zijn onze veilige en eenvoudige IT-oplossingen bedacht: om jouw leven leuker en succesvoller te maken.

Klik op de 5 stappen van CTS IT voor meer informatie over onze werkwijze.

Dit is wat klanten over ons zeggen

Bij Tesqua is onze slogan “verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk”. Wij zoeken partners die ook deze kernwaarden met zich meedragen. Deze partner hebben we gevonden in CTS IT. Altijd bereid om mee te denken en te adviseren in goede oplossingen. De persoonlijke benadering en het fijne contact met de medewerkers van CTS IT maakt dat we blij zijn met deze fijne IT partner.

Maarten Stuivenberg

Directeur

Hardeman Logo CTS IT

Als ik CTS IT een cijfer moet geven voor de projectuitvoering naar ons nieuwe kantoor geef ik ze een 9,5!

Johan Hardeman

Directeur

NTS Logo CTS IT

De NTS is blij met de ondersteuning van CTS IT. CTS IT zorgt ervoor dat de orgaan donatie coördinatoren altijd de beschikking hebben over een mobiele werkplek; van laptop tot printer. Onze mensen zitten overal in Nederland. Ze worden 24 uur per dag ingezet. De NTS heeft een professionele en flexibele partner nodig om onze mensen te ondersteunen. CTS IT heeft de inrichting op korte termijn mogelijk gemaakt en naar tevredenheid geregeld. De NTS heeft geen zorgen meer en de orgaandonatie coördinatoren zijn blij met hun IT middelen.

Robin Kleijwegt

Informatiemanager

Waarom kiezen voor CTS IT

CTS IT Connect Icoon

We make IT a better world; a great place to work and a great place to live.

CTS IT Treasure icoon

We geven persoonlijke aandacht en bieden slimme IT toepassingen die verbinden, beschermen en eenvoudig werken.

CTS IT Simplify icoon

We ontzorgen in de digitale transformatie.

Kies vandaag nog voor de beste IT-oplossingen

Onze laatste nieuwsitems

filter & sorteer

Filter op aanbod

Soort

Loading…