CTS Challenge Café: Wees op tijd! 

Ben jij erbij?

Heb je honger naar brainsnacks, clinics, een hackathon en vr gaming? Sta je op doorbreken naar een volgend level in je IT-carrière? Wil je een update van de nieuwste ontwikkelingen in het vak? Check dan in voor een onvergetelijke uitdaging!

We gaan gamen. Zeker! Maar je krijgt ook een clinic van Maarten van der Boon. Hij praat je bij over de trends in de wereld van techniek en technologie. Hij is een pro op het gebied van organisatiestrategie, innovatie en communicatie. Je ervaart de impact van LEGO® SERIOUS PLAY®, de methode waarmee Maarten organisaties op een hoger plan brengt. Grijp je kans!

Waarom doen we dit? We zijn CTS IT en we houden van fun. Ook hebben we het razend druk. Dus we zoeken mensen die bij ons passen. Leeftijd boeit niet. Talent en karakter zijn alles! 

Bij CTS IT groeit iedereen. Maar niet zomaar. We doen alles vanuit onze passie voor IT, voor mensen, voor kwaliteit. Vanuit feeling met onze kernwaarden connect, treasure, simplify. Hoe dat is, ervaar je tijdens een CTS Challenge Café.

Voel je een match? Check dan in bij ons CTS Challenge Café.
Binnenkort publiceren we de nieuwe datum. Meld je vast aan via CCC@CTS-IT.nl