Teams Spreekuur - Update
Thuiswerken

Het openbare leven in Nederland is voor een groot deel stil komen te vallen. De scholen zijn leeg, net als veel kantoren. Heel veel bedrijven zijn (nog) niet voorbereid op thuiswerken. Er is nog niet altijd een thuiswerkoplossing geregeld. CTS IT begrijpt de noodzaak om dit nu alsnog te regelen. Maar waar moet je als bedrijf beginnen? Hoe pak je dat aan? Wat zijn de mogelijkheden? Met welke dingen moet je rekening houden?

 

Terugblik: Spreekuur

Afgelopen weken hebben we hiervoor het Microsoft Teams Spreekuur georganiseerd. Vanaf maandag 16 maart, kon men elke dag van 15.00 tot 16.00 uur gratis deelnemen aan ons spreekuur waarin we alle vragen konden beantwoorden. Ook gaven we een live demonstratie van alle mogelijkheden die Microsoft Teams biedt. Verder hebben we met onze partner Sharp de krachten gebundeld, ook bij hun klanten zijn veel vragen beantwoord. 

Hoe nu verder?

We begrijpen het als geen ander als je nog vragen hebt. We zien het als onze plicht om je hierbij te helpen. Wil je graag een van onze medewerkers spreken? Dit kan!

Vul onderstaand formulier in om jouw beschikbaarheid aan te geven. Een van onze collega's neemt dan contact met jou op!