Support

Uitnodiging Golf Open event 2022

CTS IT Golf Open

Leuk nieuws: het CTS IT Golf Open komt er weer aan. Dit jaar op een nieuwe locatie. We heten jullie graag welkom bij Golfclub Anderstein te Maarsbergen. Deze uitdagende 27 holes baan ligt op het prachtige landgoed Anderstein, op de grens van Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Neem alvast een digitaal kijkje op de baan: Golfclub Anderstein

Op donderdag 16 juni 2022 ontvangen we je graag voor alweer de derde CTST IT Golf Open. Naast golfen is er voldoende tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, te netwerken met onze gasten.

Met en zonder ervaring

Ben je al in het bezit van je GVB? Dan kun je de baan op met je eigen materiaal. We gaan dan Texas Scramble spelen op basis van 9-holes.

Heb je nog geen ervaring met golfen? Meld je dan aan voor de clinic. Een professional van de golfclub zorgt ervoor dat je tijdens de clinic de basis van golf leert op de driving range.

Dresscode

Op de golfbaan dragen we smart casual, hiermee voldoen we aan de dresscode van de baan. Om de banen netjes te houden vragen we je schoenen met een vlakke zool, zonder profiel te dragen.

Programma

11.45 uur      Ontvangst bij de Golfclub Anderstein
12.00 uur    Welkomstwoord door Hannes de Paauw
12.15 uur     Lunch
13.00 uur      Gereed maken voor Clinic en baan
13.15 uur      Texas Scramble of 9 Holes
16.00 uur      Borrel
16.55 uur      Prijsuitreiking
17.00 uur      Einde CTS IT Open

Meld je aan!

Klik hier om je aan te melden!

Sportieve groet,

Hannes de Paauw
Directeur CTS IT

Terug naar kennisbank

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.