Support

Uitnodiging Golf Open Event 2021

Nederland gaat voorzichtig open en hierdoor zien wij mogelijkheden om ons CTS IT Golf Open opnieuw te gaan plannen. Natuurlijk houden we ons aan de geldende maatregelen.

Inhoud :

CTS IT Golf Open
Clinic of 9 inch holes
Dresscode
Programma
CTS IT Golf Open

Stel je eens voor: genieten van prachtige vergezichten in een bosrijk en heuvelachtig landschap. Een 18-holes par 71 baan op een stuwwal die na de ijstijd is gevormd. Een baan die behoort tot de 50 mooiste banen die Nederland rijk is, met als vaste bewoners vossen, dassen en torenvalken.

Nu Nederland voorzichtig weer ‘open’ gaat, bieden wij jou de kans om bovenstaande ervaring veronderstelling in de praktijk te brengen!

Op donderdag 16 september vormt de Edese Golfclub Papendal het decor voor alweer de tweede CTS IT Golf Open. Helaas hebben we het golfevent vorig jaar tot twee keer toe moeten annuleren vanwege Corona beperkingen. We hopen er op dat Corona niet opnieuw roet in het eten gooit! Want na het succes van 2019 willen wij niets liever dan met onze relaties opnieuw een sportieve middag beleven. Naast golfen is er voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met onze andere gasten. Alles uiteraard binnen de op dat moment geldende maatregelen.

Clinic of 9 holes?

Ben je al in het bezit van je GVB? Dan kun je de baan op met je eigen materiaal. We gaan dan Texas Scramble spelen op basis van 9-holes.
Heb je nog geen ervaring met golfen? Dan kun je je aanmelden voor de clinic. Een professional van de Edese Golfclub zorgt ervoor dat je tijdens de clinic de basis van golf leert op de driving range.

Dresscode

De dresscode is smart casual. Graag schoenen met vlakke zool, zonder profiel

Programma

12.45 uur           Ontvangst met hapje en drankje
13.15 uur           welkom door Hannes de Paauw
13.30 uur           Klaarmaken voor de clinic
13.30 uur           Texas Scramble of clinic
16.00 uur           Borrel
16.50 uur           Prijsuitreiking
17.00 uur           Einde CTS IT Open

Meld je aan!

Je kan je niet meer aanmelden voor dit event!

Sportieve groet,

Hannes de Paauw
Directeur CTS IT

Terug naar kennisbank

Waarom CTS-IT

  • #01
    Advies
  • #02
    In control
  • #03
    Digitale transformatie
Aanmelden

Nieuwsbrief

Nullam malesuada imperdiet ipsum, eget venenatis velit bibendum nec. Etiam non hendrerit dui. Curabitur fermentum nisl in erat convallis, nec facilisis dolor fringilla.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.